Grillaus yhdistää

Grillit ovat nykyajan leirinuotioita, joiden ympärille keräännytään tarinoimaan ja viihtymään. Grillin äärellä vietetty aika on leppoisaa yhdessäoloa – laatuaikaa parhaimmillaan. Grillaamisessa matka onkin usein yhtä herkullinen kuin itse määränpää.

Grillaus jos mikä on koko kansan huvi: perinteisten kesämökkien lisäksi iloisiin grillausporukoihin törmää myös urbaaneissa ympäristöissä. Kaupungeissa yleistyvät taloyhtiöiden ja kaveriporukoiden yhteisgrillit. Pieni pallogrilli kulkee kätevästi pyörän selässä niin kesäisille rannoille kuin puistopiknikeille.

Grillaustyylejä on yhtä paljon kuin grillaajiakin. Yksi vannoo hiilen, toinen kaasun nimeen. Osa luottaa perinteisiin menetelmiin, osa taas haluaa hifistellä alan viimeisimpien uutuuksien ja trendien parissa. Joillekin grillaus on elämäntapa, toisille riittää, kun he voivat silloin tällöin paistaa muutaman makkaran.

Mitä ja millä grillaatkaan, K-Rauta on Suomen suurimpana grillikauppana apunasi koko grillikauden ajan. Meidän puoleemme voit kääntyä kaikissa grilleihin ja grillaamiseen liittyvissä asioissa.

Suomalaisten grillikausi alkaa toden teolla pääsiäisen nurkilla. Mitä korkeammalle aurinko nousee, sitä varmemmin pihoilta leijailevat grillissä paistuvien herkkujen aromit. Mutta yhdessä asiassa olemme turhankin perinteisiä: grillaaminen vähenee dramaattisesti, kun lomakausi loppuu.

Näin ei tarvitse olla. Grillata voi pitkälle syksyyn, vaikka läpi talven. Kauteen saa mukavasti vaihtelua esimerkiksi savustuksella. Siksi emme toivotakaan pelkästään hyvää grillikesää, vaan maukasta grillivuotta 2018.

K-Rauta