Kaasugrillien tähtikentällinen

K-Rauta uudisti koko Cello-kaasugrillimallistonsa kuluttajien tarpeiden mukaiseksi.

Suomalaiset arvostavat grilleissä ennen kaikkea helppoutta, teknisiä ominaisuuksia ja hyvää hinta-laatusuhdetta, ilmenee K-Raudan keväällä 2017 tekemästä laajasta kuluttajakyselystä. Kyselyn vastausten pohjalta K-Rauta kehitti uuden Cello Platinum -kaasugrillisarjan, jossa yhdistyvät kuluttajien kaipaamat ominaisuudet.

”Haluamme aina löytää asiakkaan omiin tarpeisiin sopivan ratkaisun. Siksi Cellon mallistoakin uudistettiin”, K-ryhmän grillien tuotepäällikkö Ville Tammelin toteaa.

Yksi grillisarjan monipuolisimmista tuotteista on Platinum 4, jossa on jykevät lämpöä varaavat valurautaiset paistopinnat sekä riittävästi tehoa grillauspinta-alaan nähden. Grilli on korkealaatuinen, mutta kohtuuhintainen.

”Tämä nelipolttimoinen kaasugrilli on valmistettu lähes kokonaan ruostumattomasta teräksestä. Sen sivupöydissä on erillinen ruskistusyksikkö, jääastia sekä leikkuulauta, eli kyseessä on erittäin toimiva kokonaisuus”, Tammelin kertoo.

Astetta jykevämpi valinta on malliston suurin grilli Platinum 6, jossa on kuusi laadukasta ruostumattomasta teräksestä tehtyä pääpoltinta, takapoltin vartaalle, sähkökäyttöinen varras, sivupöytiin integroitu Cello Ceramic Burner -ruskistusyksikkö, jääpala-astia sekä leikkuulauta.

Paistopinnat ovat mattaemaloitua valurautaa Cello Cooking System -valmiudella.

”Täyden palvelun kaasugrilli ja malliston lippulaiva”, Tammelin summaa.

TÄYDELLINEN GRILLAUSKOKEMUS LISÄVARUSTEILLA

Kaikissa Cellon Platinum-grilleissä on Cello Cooking System (CCS) -valmius.

CCS tarkoittaa paistopinnoissa olevaa pyöreää vaihdettavaa ritilää, jonka tilalle CCS-lisätarvike vaihdetaan vaivattomasti.

CCS-lisätarvikkeista lanseerattiin ensimmäisenä kolmen grillauslevyn setti, johon sisältyvät pizzakivi, parila ja ruskistuslevy.

”Levyjen avulla grillien käyttö monipuolistuu entisestään”, Tammelin sanoo.

Cellon Platinum-grillien vakiovarustukseen kuuluvat myös LED-valaistut säätimet.

Grillipesä ja lämmönjakolevyt ovat kestävää ja helposti puhdistettavaa mustaksi emaloitua terästä. Platinum-malliston varustukseen kuuluu tehokas Cello Ceramic Burner -ruskistusyksikkö, joka tuottaa lähes 1000-asteisen lämpötilan. Sen avulla täydellisten pihvien valmistus käy helposti ja nopeasti.

”Pihvin pinnat saa kiinni muutamassa minuutissa. Näin siitä tulee varmasti herkullinen ja mehevä.”

 

Näin grillaat rapean pizzan pizzakivellä!

Perinteisen uunipizzan haastajaksi nousee takavasemmalta grillin lämmössä paistettava, trendikäs grillipizza. Täydellisen pizzapohjan saat, kun käytössäsi on tulikuuman grillin lisäksi Cellon laadukas pizzakivi. Tulikuumalla kivellä paistettu grillipizza on rapea ja herkullinen.
 
NÄILLÄ VINKEILLÄ ONNISTUT!
1. Aseta pizzakivi grillin ritilälle ja sytytä grilliin tuli. Pizzakiven tulee olla kuiva!
2. Anna grillin kuumeta noin 10 minuuttia, kunnes lämpötila on noin 300 astetta.
3. Nosta pizza pizzakiven päälle. Voit käyttää apuna Cello-pizzalapiota tai leivinpaperia – muista myös patakintaat. Älä kuitenkaan jätä leivinpaperia pizzan ja pizzakiven väliin!
4. Paista pizzaa, kunnes reunat ovat rapeat ja juusto sulanut kunnolla.
5. Kun pizza on paistunut, nosta se Cello-pizzalapion avulla pizzakiveltä.
6. Anna kiven jäähtyä grillissä ja nosta se sitten varovasti pannunaluselle tai pyyhkeelle.
7. Puhdista pizzakivi vedellä käyttäen hyväksesi märkää liinaa tai puhdistussientä. Älä käytä puhdistukseen pesuaineita, äläkä laita kiveä astianpesukoneeseen.