Varusteilla vaivattomuutta

Grilli odottaa pihassa, mutta tarvikkeet puuttuvat? K-Raudan laadukkaat ja kestävät grillaustarvikkeet viimeistelevät grillaushetken.

Hyvä grilli ansaitsee säännöllisen huollon ja vierelleen kestävät varusteet. Samaa mieltä on Iisalmen K-Rauta Masan pitkän linjan grillimyyjä Teemu Ryhänen, joka kannustaa aloittamaan jokaisen grillaussesongin puhdistuksella.

”Harjoja ja aineita peliin. K-Raudassa on kattava valikoima puhdistusharjoja sekä hoitoaineita grillin sisäpuhdistukseen ja eri pinnoille. Kun grilli on puhdas, on mukava alkaa ruoanlaittoon”,
Ryhänen sanoo.

Hän suosittelee uusimaan puhdistusharjat vähintään kahden vuoden välein.

”Puhdistuksella on mahdollista pidentää grillin elinikää huomattavasti.”

Mitä muita tuotteita grillaaja tarvitsee puhdistusharjojen ja -aineiden lisäksi? Näillä Teemu Ryhäsen tuotevinkeillä teet grillaamisesta täydellisen kokemuksen!

TOP 10 GRILLAUSTARVIKKEET:

1. CELLON COOKING SYSTEM -GRILLAUSLEVYT
”Tämä kolmen levyn setti on ihan ehdoton hankinta! Se sisältää kolme Cello Cooking System -levyä: pizzakiven, parilan sekä ruskistuslevyn. Pizzakivellä pyöräytät näppärästi rapeapohjaiset pizzat tai piirakat. Parilalla paistat pihvit kuin ammattilainen. Kaikki levyt sopivat Cello Carbon- ja Cello Platinum -grilleihin.”

2. CELLON SAVUSTUSRASIA RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ
”Tällä helposti savun aromia ruokaan kuin ruokaan! Savustaminen tapahtuu pohjalle asetettavien, kostutettujen savustuspurujen avulla.”

3. CELLON GRILLAUSSETTI (SISÄLTÄÄ LASTAN JA PIHDIT)
”Kätevä ja käytännöllinen kaikkeen grillaukseen. Lastan ja pihtien metalliosat ovat ruostumatonta terästä ja kahvoissa tukeva tarttumapinta.”

4. CELLON VARRAS GRILLEIHIN (VERKKOVIRTAKÄYTTÖINEN)
”Tehokas varras monipuoliseen tekemiseen. Sopii Cello Carbon 3- ja 4 -grilleihin sekä Platinum 4 -grilliin. Platinum 6 -grillissä varras on vakiovarusteena. Myös Weberillä ja Napoleonilla on valikoimassaan lukuisia vartaita.”

5. WEBERIN IGRILL 2 -LÄMPÖMITTARI
”Weber iGrill 2 on langaton lämpömittari, jonka voi liittää Bluetooth-yhteydellä ilmaiseen Weber iGrill -sovellukseen. Todella monipuolinen tuote. Sen avulla on helppo seurata älylaitteella esimerkiksi ruoan ja grillin sisälämpötilaa ja jäljellä olevaa paistoaikaa.”

6. HIILIKAUKALO NAPOLEON-KAASUGRILLIIN
”Tällä voit käyttää Napoloeon-kaasugrilliäsi hiiligrillinä. Mahtavaa savun aromia helposti!”

7. CELLON MARINADIASTIA SILIKONISIVELTIMELLÄ
”Kätevä lisävaruste. Grillisudillekin on oma pidikkeensä.”

8. CELLON HALSTERI
”Halsteri on näppärä tarvike myös nuotiolle.”

9. WEBERIN PIKALÄMPÖMITTARI
”Tällä pääset täydellisiin grillaustuloksiin. Kätevän taskulämpömittarin avulla tarkistat lämpötilan nopeasti, eikä grillin kantta tarvitse pitää turhaan auki.”

10. WEBERIN KANATELINE
”Monipuolinen kanateline. Siinä voit kypsentää esimerkiksi kanaa tai jopa kakkuja.”