Weber Genesis II – vallankumous jatkuu

Genesis II- ja Genesis II LX –sarjojen kaasugrillit täyttävät grillaajien tarpeet eri elämänvaiheissa. Sarjojen kahdeksan uutta grillimallia houkuttelevat nauttimaan entistäkin paremmista grillauselämyksistä.

Uudet Genesis-grillit ovat Weberin kaikkien aikojen tehokkaimpia kaasugrillejä. Kaikissa 2-6 polttimon grilleissä on monia erinomaisia ominaisuuksia ja huipputehokas GS4-grillausjärjestelmä. Grillin teho ja käyttömukavuus eivät siis koskaan ole riippuvaisia käytettävissä olevasta tilasta tai ruokailijoiden määrästä.

GS4-grillausjärjestelmä asettaa kotipihan ruoanlaitolle uuden standardin ja nostaa kaksi uutta kaasugrillisarjaa omaan luokkaansa. Innovatiivinen grillausjärjestelmä perustuu yli 30 vuoden asiantuntemukseen sekä ennen kaikkea grillauksen harrastajien toiveiden ja tarpeiden kuuntelemiseen. GS4-grillausjärjestelmän kaikki komponentit – sytytysjärjestelmä, polttimet, Flavorizer Bars –tangot ja rasvahallintajärjestelmä – on päivitetty ja suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi.

HELPOTAMME VALINTOJEN TEKOA

Sekä Genesis II- että Genesis II LX –sarja sisältävät kahden, kolmen, neljän ja kuuden polttimen grillimalleja. Kahden polttimen mallit sopivat parvekkeelle tai pienelle pihalle mm. tilaa säästävän alas taitettavan sivupöydän ansiosta. Kuuden polttimen malleissa puolestaan on tarpeeksi tilaa ruokien kokkaamiseen vaikka koko korttelille.

UUSI TEHOKAS SYTYTYSJÄRJESTELMÄ

Genesis-sarjan grilleissä kaikki polttimet on varustettu uudenlaisella sytytyspainikkeella, joka varmistaa polttimien varman syttymisen. Uudelle sytytysjärjestelmälle myönnetään 10 vuoden rajoitettu takuu.

Polttimien ainutlaatuinen kartiomainen muoto varmistaa kaasun tasaisen virtauksen ja lämmön jakautumisen hyvin koko grillausalueelle. Ruoka kypsyy siten tasaisesti koko grilliritilällä.

UUSI RASVANHALLINTAJÄRJESTELMÄ HELPOTTAA PUHDISTUSTA

Grillaamisen kaikkien vaiheiden tulisi sujua helposti ja turvallisesti polttimien sytyttämisestä grillin huoltoon. Rasvanhallintajärjestelmä poistaa vaivattomasti ruoista grillattaessa valuvat nesteet ja ehkäisee liekkien leimahtelua. Ylimääräinen rasva ohjautuu Flavorizer Bars –tankoja pitkin pois polttimista grillaustilan alla sijaitsevaan helposti käsiteltävään tiputusastiaan. Tiputusastia on syytä tyhjentää joka käytön jälkeen.

Juuri sopivaan kulmaan käännetyille klassisille Weber Flavorizer Bars –tangoille tippuva rasva sihisee ja muodostaa savua antaen ruoalle vastustamatonta savunmakua.

Yhteistyössä: Weber

TUTUSTU WEBERIN GENESIS-GRILLEIHIN:
Weber Genesis-grillit
TUTUSTU WEBERIN GRILLEIHIN JA GRILLAUSTARVIKKEISIIN:
Weber grillit ja grillaustarvikkeet